Stowarzyszenie Geodetów Polskich Oddział w Białymstoku

Oddział Białystok
Bank mBank Company Net
NR 85 1140 1010 0000 3522 2900 1003

W związku z zarządzeniem ZG Stowarzyszenia Geodetów Polskich oraz koniecznością przekazywania JPK do Urzędu Skarbowego z dniem 01.01.0218 r. zostają wprowadzone nowe zasady wydatkowania funduszy na działalność statutową SGP.
Każdy wydatek musi być udokumentowany fakturą lub rachunkiem. Paragony, oświadczenia lub inne potwierdzenia nie będą honorowane.
Faktury lub rachunki muszą być wystawione na:

Nabywca:
ul. Tadeusza Czackiego 3/5
NIP: 526-000-09-62

Odbiorca:
Oddział w Białymstoku
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 2
15-950 Białystok

Wszystkie rachunki winny byc opatrzone opisem/notatką realizującego wydatek pod względem zasadności ponoszonego kosztu. Zwrot kosztów poniesionych przez organizatora nastąpić może dopiero po zatwierdzeniu zasadności poniesienia kosztu przez Zarząd Oddziału lub Prezydium Zarządu Oddziału. Organizator wydarzenia może wystąpić do ZO lub Prezydium ZO z wnioskiem o uznanie zasadności wydatkowania przed zapłatą, jednak zwrot pieniędzy zostanie zrealizowany dopiero po przedstawieniu rachunku lub faktury

Przykładowy opis "Zakup nagród rzeczowych dla zwycięzców etapu szkolnego OWGiK 2018, uczniów ZSB-G w Białymstoku".